Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçe ve şehir merkezinde planladığı asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Program dahilinde ekipler, Erenler ilçesinin Küçükesence ve Hasanbey mahalleleri arasındaki grup yolunu yeni yüzüne kavuşturdu.

Ekipler yağmursuz havayı fırsat bilip harekete geçti

Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri yaz kış demeden hava koşullarının çalışmaya elverişli olduğu günlerde güzergahları yeni yüzüne kavuşturmaya devam ediyorlar. Şehir genelinde ulaşım ağının konfor ve güvenliğini arttırmak için çalışmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Merkezde ve kırsalda sürdürdüğümüz yol yapım ve bakım çalışmalarına asfaltlanmamış yol kalmayıncaya kadar devam edeceğiz. Sürdürdüğümüz bu çalışmalarla birlikte vatandaşlarımızın ulaşım konforunu ve güvenliğini arttırıp, daha modern yollarda seyahat etmelerini hedefliyoruz. Belirlenen program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” denildi.