Büyükşehir Belediyesi Güz Dönemi Engelli Hobi Kursları için kayıtlar 25 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Güz Dönemi Engelli Hobi Kursları için başvurular 25 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek kurslarda eğitimler Sosyal Gelişim Merkezi’nde verilecek. Nikah Şekeri Hazırlama, Ahşap Süsleme, Resim, Takı Tasarımı, Okuma ve Yazma, Diksiyon, İşaret Dili, Değerler Eğitimi, Satranç, Halk Oyunları, Masa Tenisi, Ritim, Drama, Jimnastik ve Müzik Eğitimi / Koro Çalışmaları branşlarında açılacak kurslar için detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 281 88 05 numaralı telefonunu arayabilir.