Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Engelli Dalışları kapsamında Sapanca Gölü’ne dalış yapan engelliler; farklı bir deneyimi geride bırakırken, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Atlantis Su Sporları Kulübü işbirliği ile bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Engelli Dalışları, Sapanca Gölü’nde gerçekleştirildi. Göle Divan Tesisleri’ndeki etkinliğe aileleri ile birlikte katılan engelli vatandaşlar farklı bir deneyimi daha geride bıraktı. Atlantis Su Sporları Kulübü Eğitmenlerinden Samet Karaca’dan su altında yapılması gereken temel işaretler hakkında ayrıntılı bilgi alan engelliler, daha sonra Sapanca Gölü’nde dalış yaptı. Uzman eğitmenler eşliğinde gölün derinliklerine inen engelliler, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Engelli yakınlarından teşekkür
Düzenlenen program için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden engelli yakınlarından Sevim Kaygusuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na bize sağladığı imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen etkinlikler hem bizler hem de çocuklarımız için önemli bir motivasyon kaynağı oluyor. Çocuklarımız sosyal hayatı keşfediyor, mutlu oluyor. İnşallah bu programlar devam eder” dedi.