Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehir merkezi, 16 ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Geyve ilçesi Kamışlı, Kulfallar ve Doğantepe mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler 17 kilometrelik grup yoluna 23 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Şehir merkezi, 16 ilçe ve kırsal mahallelerde planlanan program dahilinde çalışmalar gerçekleştiren ekipler, son olarak Geyve ilçesi Kamışlı, Kulfallar ve Doğantepe mahalleleri grup yolunda sona geldi. Büyükşehir, 3 mahallenin ilçe merkezine bağlanmasını sağlayan arteri sil baştan yeniledi.

23 bin ton asfalt
Büyükşehir Belediyesi ekipleri 17 kilometrelik grup yolunu 23 bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturdu. Bölge halkının merkeze ulaşımını rahat ve konforlu hale getiren ekipler gündüz gece çalışarak Geyve Kamışlı, Kulfallar ve Doğantepe grup yolunda işlemleri tamamladı.

17 kilometrelik arter
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Asfaltsız grup yolu kalmayacak’ hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor, arterleri yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Geyve ilçemizde Kamışlı, Kulfallar ve Doğantepe grup yolunda sona geldik. Toplamda 17 kilometrelik grup yolunda 23 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla 3 mahallemizin ilçe merkezi ulaşımlarını sağlayan güzergah yeni yüzüne kavuşmuş oldu. Hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.