SASKİ tarafından Erenler’de hayata geçirilen yağmursuyu hattı projesinde çalışmalar sürüyor. SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz alışmalarını Sakarya Nehri kıyısı, Modern Sanayi ve Uluyol Caddesi sürdürüyor. Şuana kadar bölgede 18 kilometre yağmursuyu hattı döşenirken kanalın 120 metrelik kısmı da tamamlandı” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Erenler ilçesinde hayata geçirilen yağmursuyu hattı projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. SASKİ’den yapılan açıklamada, “Erenler’de 4 etaptan oluşan yağmursuyu hattı inşa ediyoruz. İlk etap kapsamında bir buçuk metre yüksekliğinde ve üç buçuk metre genişliğinde 4 kilometrelik kutu kanal inşa ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını Sakarya Nehri kıyısı, Modern Sanayi ve Uluyol Caddesi’nde sürdürüyor. Şuana kadar bölgede 18 kilometre yağmursuyu hattı döşenirken kanalın 120 metrelik kısmı da tamamlandı. Projenin tamamlanmasıyla bölgede yağmursuyu sorunu yaşanmayacak. Erenler ilçemizin yağmursuyu altyapısını da garanti altına almış olacağız” denildi.