Dev Adamlara Destek Zamanı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 21 Aralık Cumartesi günü Bahçelievler Belediye Spor ile karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 17.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde yoluna yenilgisiz devam ediyor. İç saha ve deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmadan da galip ayrılan Büyükşehir, 9. hafta müsabakaları kapsamında Bahçelievler Belediye Spor ile karşılaşıyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, 21 Aralık Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya tüm vatandaşlar davet edilirken, maçın saat 17.00’da başlayacağı belirtildi.

Puan durumu ve fikstür için tıklayınız.