Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Daha önce Kentpark, Şemsiyeli Bahçe, Serdivan Zaman Park, Sakaryapark ve Akyazı’ya kurduğumuz akülü araç şarj istasyonlarının bir yenisini Sapanca’ya kazandırdık. Bu cihazları hep birlikte koruyalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi akülü araç kullanan engelli vatandaşlar için şehrin muhtelif bölgelerine şarj istasyonları kurmaya devam ediyor. Daha önce Serdivan Zaman Park, Şemsiyeli Bahçe, Kent Park, Sakarya Park ve Akyazı’ya kurulan akülü araç şarj istasyonlarının bir yenisi Sapanca’ya kazandırıldı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Şarj İstasyonları 6’ya Yükseldi
Yüce, “Engelsiz bir şehir hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce 5 farklı noktada olan akülü araç şarj istasyonlarımıza bir yenisini daha ekledik. Artık Sapanca’da da akülü araçların şarj edilebileceği bir nokta olacak. Sapanca Belediyesi eski hizmet binası önünde vatandaşlarımızın kullanımına sunulan cihazımızın sağlıklı hizmet verebilmesi için amacına uygun  olarak kullanılması gerekmektedir. Amaç dışı kullanımlardan dolayı daha önce bazı sorunlarla karşılaşmıştık. Böyle bir sorunla tekrar karşılaşmamak adına tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.