Büyükşehir, Federasyon Kupası ilk maçında Bandırma Kırmızı’yı 74 – 71 mağlup etti. Turnuvanın ikinci maçında Büyükşehir, İstanbul DSİ ile bugün saat 17.30’da karşılaşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye 1. Ligi Federasyon Kupası ilk maçında Bandırma Kırmızı’yı 74 – 71’lik skorla mağlup etti. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Büyükşehir Basket’in yeni transferi Sean Evans 21 sayı 6 ribaund ile göz doldurdu. Bugün saat 17.30’da İstanbul DSİ ile karşılaşacak olan Büyükşehir, mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Federasyon Kupasına iyi bir galibiyetle başladıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, turnuvanın iddialı ekiplerinden biri olduklarının altını çizdi.

Güçlü Bir Ekibiz
Orhan Bayraktar konuşmalarının devamında şöyle konuştu; “Federasyon Kupası’nın ilk maçında Bandırma Kırmızı karşısında önemli bir galibiyet elde ettik. Oynadığımız hazırlık maçlarında da oyuncularımız birbirleriyle olan uyumlarını en iyi şekilde sahaya yansıttılar. Güçlü bir ekibiz. Her zaman dediğimiz gibi biz teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah Federasyon Kupası’nda kalan maçlarımızı da kazanarak bir üst tura yükselen taraf olacağız” ifadelerini kullandı.