Büyükşehir Belediyesi, bisiklet şehri Sakarya’da rahat ve güvenli sürüş için bisiklet yollarını belirli aralıklarla temizliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve kolay hale getirmek için rutin çalışmalar yürütüyor. Şehrin genelini kapsayan bisiklet yolları güvenli bir sürüş için sürekli olarak temizleniyor. Büyükşehir’in saha ekipleri özellikle kent merkezinde kirlenen, çamurlanan yolları temizliyor. Hijyen ve sürüş açısından önem arz eden bu çalışma özellikle kışa geçiş dönemlerinde çok sık yapılıyor. Son olarak Adapazarı, Serdivan ve Erenler’de bulunan tüm bisiklet yolları fırçalandı ve hijyen malzemeleriyle tertemiz hale getirildi. Ana arterler başta olmak üzere kademeli olarak sürdürülen temizlik işlemi, özellikle bisiklet sürücüleri tarafından yoğun olarak kullanılan bölgelerde bisiklet kullanıcıları tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.