Büyükşehir Belediyesi spor alanında gerçekleştirdiği organizasyonların bir yenisine daha ev sahipliği yapıyor. 12 ilden 24 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye Halı Saha Şampiyonası, 9-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor alanında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Spor alanında gerçekleştirdiği organizasyonlarla sporseverlerin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 9-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye Halı Saha Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 12 ilden 24 takımın katılımıyla düzenlenecek organizasyon, Yeni Sakarya Stadı yanında hazırlanan Mini Futbol Arena’da gerçekleştirilecek. Oynanacak mücadeleler TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Kuraların ardından ilk düdük 9 Kasım saat 21.00’da çalacak

Türkiye’nin farklı illerinden takımların katılacağı şampiyona, 9 Kasım saat 12.00’de Radison Blu Otel’de kura çekimiyle start alacak ve akşam 21.00’da Sakarya Mini Arenada açılış karşılamasıyla ilk maçın düdüğü çalacak. Sakarya’dan 4 takımın katılacağı maçlarda, Türkiye Şampiyonu olacak takım 19 Kasım’da yine aynı sahada yapılacak Avrupa Halı Saha Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edece