Büyükşehir Kupası Sahibini Buldu

Bir ay boyunca devam eden turnuvanın çok neşeli geçtiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Belediyede çalışan personellerimiz arasındaki kaynaşmayı daha da artırmak için bu turnuva düzenleniyor. Bu sene 4.sünü düzenlendiğimiz turnuva da çok renkli ve neşeli geçti. Ben turnuvaya katılan bütün takımlarımızı ve bütün sporseverleri gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Bu sene bir ilk yapmıştık. Turnuvaya ilçe belediyelerimizi de dahil etmiştik. Şimdi görüyoruz ki ilçe belediyelerimiz bir hayli iddialılar. Zira kupayı Erenler Belediyesi kazandı. Ben dereceye giren bütün takımları kutluyorum. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz” dedi.

Turnuva’nın final maçından önce 3. ve 4.’lük maçı oynandı. Bu maçta ise İtfaiye ile BELPAŞ karşı karşıya geldi. Maçı, BELPAŞ 3 - 2 kazanarak, turnuvanın 3.sü oldu. Turnuvanın ödüllerini Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Metin Küçük verdi. Büyükşehir turnuvasına 20 takım katılmış ve maçlar Prof. Tansu Çiller ve Erenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanmıştı.