Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TB2L 10. Hafta programı kapsamında deplasmanda karşılaştığı Kayseri temsilci Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 89 - 83 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 10. hafta programı kapsamında deplasmanda karşılaştığı Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 89 - 83’lük skorla mağlup etti. Kayseri Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Büyükşehir ilk çeyreği 21 - 20 önde tamamladı. Kıyasıya rekabetin devam ettiği ikinci çeyrekte ise Büyükşehir Basket, 46 - 45’lik skorla ilk yarıyı geride kapattı. Karşılıklı başarılı hücumların gerçekleştiği müsabakanın 3. çeyreğini 65 - 64’lük üstünlükle tamamlayan Büyükşehir Basketbol Takımı, son periyottaki üstün oyunu ile Kayseri temsilcisini 89 - 83 mağlup etti.