Bulvardaki Ramazan Şenliği Başladı

Kitap fuarı açıldı, etkinlikler düzenleniyor

Kitap Fuarı ve Ramazan ayı etkinlikleri hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, “İlk olarak bütün hemşerilerimin Ramazanlarını kutluyorum. İnşallah Ramazan ayının bereketinden hep birlikte istifade ederiz. Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin de bildiği gibi her sene etkinlikler düzenliyoruz. Bu seneki etkinliklerimiz Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında bugün de açılışını yaptığımız kitap fuarı olacak. Kitap Fuarı’nın bu sene 17.sini düzenlemiş olacağız. Ramazan ayı boyunca kitap fuarının yanında çeşitli stantlarda açık olacak. Bulvar’da çoğu kitapçılarımızdan oluşan toplam 42 stant yer alıyor. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımızın önünde kurduğumuz sahnede bir dizi etkinlik düzenleyeceğiz. Her gece dönüşümlü olarak Karagöz-Hacivat oyunu, meddah gösterisi, ney dinletisi, sema gösterisi ve mehter gösterisi sahne alacak. Ayrıca konserler düzenleyeceğiz. Hemşerimizin takdirini kazanan sanatçılar konser verecek. İnanıyorum ki düzenleyeceğimiz bu etkinliklerle Ramazan ayını dolu dolu geçirmiş olacağız” dedi.

Çok güzel bir ortam oluşturulmuş

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikleri değerlendiren Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Kitap fuarı ve etkinlikler gerçekten çok güzel. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu. Ramazan ayının birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğini söyleyen Erol Aslan Cebeci’de yaptığı açıklamada, “Ben de herkesin Ramazanını kutluyorum. Akşamları Atatürk Bulvarı’nda çok güzel etkinlikler var. Büyükşehir Belediyemiz gerçekten çok güzel etkinlikler düzenliyoruz. Değerli başkanımızı ve ekibini kutluyorum” dedi.