Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Engelsiz Kafe açılışının 1 Aralık Salı günü gerçekleştirileceği ifade edilerek, saat 13.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski hizmet binasını Engelsiz Kafe’ye dönüştürme çalışmaları tamamlanmıştır. 1 Aralık Salı günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek Engelsiz Kafe açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir. Program Çark Caddesi Kafeler Sokak mevkiindeki hizmet binasında düzenlenecektir” denildi.

Sosyalleşme Merkezi
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ sloganı ile hayata geçirdiği Engelsiz Kafe Projesi, engelli vatandaşların toplumsal yaşama adapte olmalarını kolaylaştırıcı bir işlev üstlenecek. Kafe’de istihdam edilecek engelliler hem aile bütçelerine katkı sunabilecek hem de sosyalleşme imkanı elde edecek.