3 Harfliler: Beddua

Görüntü Yönetmeni: Eren Nayir
Müzik: Reşit Gözdamla
Yapım: 2018 / Türkiye
Oyuncular: Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal, Gizem Takma, Nuray Erkol, Vural Ceylan, Nurdan Tünay Kekeç, Aydın Erek

Filmin Konusu:
Üç Harfliler serisinin yeni halkası olan Beddua’da lise arkadaşı olan 4 genç kızın yaşadıkları anlatılıyor. Liseden arkadaş olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatta birlikte yol alan arkadaşlar acı tatlı her anlarında birbirlerinin yanındadır. Hepsi yaşantısını yoluna koymuş, mutlu bir yaşam sürmektedir. Ta ki hayatlarına Havel girene kadar. Havel, şaman olan bir kadındır. Bir gece Melek, Burcu, Eda ve Ayla tesadüf eseri Havel ile karşılaşır. Arkadaşların hayatı Havel ile tanıştıktan sonra adeta cehenneme döner. Kimin tarafından edildiği belli olmayan beddua ile hayatları kabusa dönen kızlar başlarına gelenlerle yüzleşmek zorundadır.