Büyükşehir Belediyesi Karasu Mimar Sinan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bin 100 metrelik güzergâh 4 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yenilenecek.

Son sezonda asfalt rekorları kıran Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ‘asfaltsız yol kalmayacak’ sloganıyla şehrin dört bir yanında tüm grup yollarında 7/24 yoğun bir mesai harcıyor. Bu kapsamda Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Karasu Mimar Sinan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bin 100 metrelik güzergahta 4 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek Büyükşehir ekipleri, Mimar Sinan Caddesi’nde ulaşımı konforlu ve güvenli hale getirecek.

Güvenli ve konforlu ulaşım
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Karasu ilçemizin önemli arterlerinden biri olan Mimar Sinan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Bin 100 metrelik güzergahı 4 bin ton sıcak asfalt kullanarak yenileyeceğiz. Şehrimizin dört bir yanında tüm grup yollarında ulaşımı güvenli ve konforlu hale getirmek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.