Şehir merkezi ve 16 ilçedeki kırsal bölgelerde ulaşım hatlarını sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, bir süredir yoğun şekilde çalıştığı Geyve Doğancıl, Poydalar ve Ilıcaköy mahallelerinde 10 kilometrelik ana arter grup yolunu sil baştan yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısına güç katmak ve vatandaşlara sorunsuz bir ulaşım hizmeti sunmak için 7/24 sahada çalışıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri Başkan Yüce’nin “Asfaltın ulaşmadığı nokta kalmayacak” hedefiyle şehrin dört bir yanında mesai yürütüyor.

Şehrin dört bir yanında
Kent merkezi ve 16 ilçedeki kırsal bölgelerde devam eden yol bakım ve yenileme çalışması Geyve’de devam etti. Ekipler Doğancıl ve Poydalar Mahallesi’nde ulaşımı sağlayan grup yolunda altyapı ve üstyapıyı yenileyerek asfalt serimini gerçekleştirdi ve bölgeyi yeniden hizmete açtı.

3 mahalle yolu sil baştan
Çalışmalara daha sonra ise Ilıcaköy Mahallesi’nde devam edildi. Bu bölgede de yepyeni bir ulaşım ağının tesisi için çalışan ekipler, kısa süre sonra asfalt serimini yapacak. Çalışma tamamlandığında 3 mahalleyi ilçe merkezine ve şehrin merkezine bağlayan toplam 100 kilometrelik grup yolu asfaltla buluşmuş olacak.

“Bölgemize hayırlı olsun”
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Asfaltsız grup yolu kalmayacak hedefiyle çalışmalarımıza ara vermiyoruz. Ana arterleri yepyeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Geyve’de Doğancıl ve Poydalar mahallelerinde çalışmalar tamamlanırken ve Ilıcaköy’de ise çalışmalarımız sürüyor. 10 kilometrelik grup yolunda 12 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Bölgemize hayırlı olsun” denildi.