Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri 12 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da ‘İbrahim Zaman’a İthafen SAGÜSAD resim ve fotoğraf sergisi’ ve 20.30’da Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Kırımlı tarafından ‘Kırım Tarihi ve Rusya-Ukrayna İlişkileri’ isimli program ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri 2 farklı program ile devam edecek. İlk olarak 12 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da ‘İbrahim Zaman’a İthafen SAGÜSAD resim ve fotoğraf sergisi’ düzenlenecek. Program SAGÜSAD sergi salonunda gerçekleştirilecek. İkinci program saat 20.30’da Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Kırımlı tarafından ‘Kırım Tarihi ve Rusya-Ukrayna İlişkileri’ isimli program ile devam edecek. Etkinlik AKM’de gerçekleştirilecek. Kültür Dairesinden yapılan açıklamada, “Etkinliklerle dolu Mayıs ayı için birçok programı vatandaşlarımızla buluşturacağız. Tüm vatandaşlarımızı Perşembe günü düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyoruz” denildi.