Büyükşehir Belediyesi Gençlik Haftası dolayısıyla sosyal medya hesaplarında bir dizi video yayınladı. Sakarya’nın ünlü spor adamlarının yer aldığı videolarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı verildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizden kutlamak zorunda kaldığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Sakaryalı ünlü spor adamları şehrimizin gençleri için bir mesaj yayınladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan; Tayfur Havutçu, Yılmaz Vural, Bülent Uygun, Şaban Yıldırım, Atilla Karaoğlan, Mustafa Pektemek, Hakan Özmert ve Tuncay Şanlı’nın birlik mesajlarının yer aldığı videolar kısa sürede büyük beğeni topladı. Paylaşılan video mesajlarda ‘Çok sıkıntı günler geçiyoruz. Ülke olarak hep birlikte verdiğimiz koronavirüs mücadelesinden galip çıkacağımıza inancımız tam. Spordan ve sevdiğimiz birçok şeyden sürdürdüğümüz mücadelemizle birlik ve beraberlik içerisinde kazandığımız zaferlere bir yenisini daha ekleyeceğiz’ diyerek koronavirüs salgınından da birlik ve beraberlik içinde büyük bir başarı ile çıkacağımızın mesajını veren spor adamları, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür ettiler.