Büyükşehir Belediyesi Eylül Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası’ animasyon filminin gösterimi ile başladı. Minik izleyiciler aileleri ile keyifli bir akşamı geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Kültür Sanat Etkinlikleri Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen sinema gösterimi ile başladı. ‘Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası’ için eski açık tribünü dolduran minik sinemaseverler dikkatle filmi takip ederken, ailelerde çocuklarıyla birlikte etkinliğe katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, maske, mesafe ve hijyen hassasiyeti ile etkinliklere iştirak eden tüm kültür sanat dostlarına teşekkür edilerek, Eylül ayı içerisinde her haftasonu Millet Bahçesi’nde etkinliklerin devam edeceğiz paylaşıldı.