Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Ziya Taşkent’te Udi Project’in ud dinletisi ile devam etti. Programa çok sayıda sanatsever katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen ve Moderatörlüğünü Doç. Dr. Enver Mete Aslan’ın üstlendiği programa Udi Yurdal Tokcan ve Udi Project ekibi katıldı. Yurdal Tokcan ve Udi Project, Ud ile çalınabilecek engin müzikleri sanatseverlerle buluşturdu. Programa Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kasım ayı etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Tüm halkımız programlarımıza davetlidir” denildi.