Büyükşehir Zabıta Teşkilatı, yol kenarlarına koyulan duba, tabure ve reklam panolarıyla ilgili denetimlerini sürdürüyor. Bayraktar, “Bu konuda esnaflarımızdan duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz. Zabıta teşkilatı olarak denetimlerimiz sürecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yol kenarlarına konulan tabure, duba ve reklam panolarıyla ilgili denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Teşkilatına bağlı ekipler esnaflara gerekli uyarılarda bulunuyor. Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini aktaran Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, esnaflardan bu konuda duyarlılık ve anlayış beklediklerinin altını çizdi.

Görüntü kirliliği
Bayraktar, “Kamuya ait alanlara konulan tabure, duba ve reklam panolarıyla ilgili denetimlerimize devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ediyoruz: Konulan bu malzemeler hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de vatandaşlarımızın hareket alanlarını kısıtlıyor. Esnaflarımızdan da bu anlamda duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz. Biz de Zabıta Teşkilatı olarak denetimlerimizi sürdürecek, daha yaşanabilir bir Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.