İHH Sakarya Şube Başkanı Engin Sezer ve yönetimini ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Farklı kültür ve coğrafyalardan insanlara ev sahipliği yapıyoruz. İnşallah sosyal belediyecilik çalışmalarımızla ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da yüzlerde tebessüm olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İHH Sakarya Şube Başkanı Engin Sezer ve yönetimini konuk etti. İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, hoşgörünün ve kardeşliğin şehri Sakarya’da STK’ların önemli bir paydaş olduğunu belirterek, başarılar diledi.

Yüzlerde tebessüm olacağız
Başkan Ekrem Yüce, sosyal belediyecilik anlayışlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını ifade ederek, “Mazlum ve mağdurların ümidi olan bir ülkeyiz. Farklı coğrafyalar bizlerden destek ve dua bekliyor. Şehrimizde farklı kültür ve coğrafyalardan insanlara ev sahipliği yapıyor. Hoşgörü adası olan Sakarya aynı zamanda ensar-muhacir ilişkisini en iyi kavrayan şehirlerin başında geliyor. İnşallah sosyal belediyecilik çalışmalarımızla ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da yüzlerde tebessüm olmaya gayret göstereceğiz. Rabbim bu hayırlı hizmet yolculuğunuzu mübarek kılsın” dedi.