Erenler’de inşası devam eden Yöresel Ürünler Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Çalışmalarımızı hızlandırdık. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Şehrimizin marka değeri taşıyan yöresel ürünleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirmek amacıyla hayata geçireceğimiz Yöresel Ürünler Merkezimiz kısa süre içerisinde şehrimize hizmet sunmaya başlayacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler’de inşası devam eden Yöresel Ürünler Merkezi projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. ADA AVM önünde Yerel Kültür Derneği kıl çadırının bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, proje tamamlandığında Sakarya’nın ürün çeşitliliği ve marka değeri taşıyan ürünlerinin tanıtımı ile satışının yapılacağı örnek bir çalışmanın hayata geçeceğini açıkladı. Proje kapsamında Yöresel Ürünler Merkezi’nin aydınlatma direkleri ile sergi alanlarının çelik montajı tamamlanırken satış ofislerinin kompozit montajları ise kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Yöresel ürünler markalaşacak
Projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmet sunmaya başlayacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin marka değeri taşıyan yöresel ürünleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirmek amacıyla hayata geçireceğimiz Yöresel Ürünler Merkezimiz kısa süre içerisinde şehrimize hizmet sunmaya başlayacak. Erenler ADA AVM önünde Yerel Kültür Derneği Kıl Çadırının bulunduğu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu projeyle şehrimize özgü olan ürünleri markalaştıracak, tanıtımını yapacak, satışını gerçekleştirecek ve çiftçimiz ile vatandaşımızın gelir düzeyine katkı sunacağız. Çalışmalarımızı hızlandırdık. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.