Yollar Tozdan Kurtuluyor

İlk olarak şehir merkezindeki çay bahçesinde Karapürçeklilerle sohbet eden Başkan Toçoğlu ve Recep Yıldırım, istek ve şikâyetleri dinledi. Burada yaptığı konuşmada Karapürçek’in her geçen büyüdüğünü söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya bütün ilçeleriyle, bütün beldeleriyle gelişiyor. Karapürçek ilçemiz de gelişen ilçelerimizden. Orhan Yıldırım başkanımız burada güzel çalışmalara imza atıyor. Biz de her konuda Karapürçek’in ve Karapürçeklilerin yanındayız” dedi.

5 kilometre asfalt yapacağız

Başkan Zeki Toçoğlu ve beraberindekiler daha sonra asfaltlama çalışmalarını inceledi. Karapürçek’te 5 kilometre asfalt dökeceklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Karapürçek’in yollarını tozdan topraktan kurtarıyoruz. Ekiplerimiz Pirenli Sokak, Huzur Sokak, Arabacı Sokak, Villa Sokak ve Mecidiyeköy’de asfaltlama çalışması yapıyorlar. Karapürçek’te 5 klilometre asfalt dökeceğiz” diye konuştu.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise, “AK Partili hükümetler döneminde bütün şehirlerimiz, bütün ilçelerimiz büyük bir gelişme kaydediyor. Bütün yollarımız asfalta kavuşuyor, yeni yeni duble yollar yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz ve Karapürçek belediyemiz de bu güzel ilçemizde çok güzel çalışmalar yapıyorlar. İnşallah bütün mahallerimiz, bütün köylerimiz daha güzel hizmetlere kavuşacaklar” dedi.