Büyükşehir Meclisi 12 Aralık Pazartesi günü toplanıyor. 56 gündem maddesinin görüşüleceği yılın son meclis toplantısında Başkan Yüce, yeni yatırımların müjdesini paylaşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 12 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek oturumda 56 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Yeni yatırımları açıklayacak
Toplantıda; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre kazandırılacak yeni yatırımları kamuoyuna açıklayacak. Ayrıca devam eden projelere ilişkin de bilgiler verecek.
Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bisiklet Şehri Sakarya’da bisiklet kullanımını özendirmek ve sporu teşvik etmek amacıyla 2023 yılında bisiklet alanında düzenlenecek etkinlik ve organizasyonlarda 2000 bisikletin vatandaşa hediye edilmesini içeren madde de meclis üyelerinin oylarına sunulacak.