Yeni Sosyal Gelişim Merkezi Geliyor

Ekim ayında ihaleye çıkıyoruz
Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesinin Ekim ayında yapılacağının müjdesini de veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin her alanda daha çok mesafeler alması ve çağdaş kentler seviyesine yükselmesi için projeler üretmeye devam ediyor, yoğun bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluk alanımızın içerisindeki tüm aileler, bireyler ve engelli kardeşlerimiz bizim için çok önemlidir. İşte bu sebeple, Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetler alanında önemli bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. Aile ve sosyal gelişim merkezimizin içinde Aile iletişim seminerleri, aile ve çocuk kulüpleri, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Yaşlı Hizmet Birimi de yer alacak. Projenin ihalesine Ekim ayında çıkıyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.