Yeni Garajlar Şehrin HizmetindeYeni Garajlar Şehrin HizmetindeYeni Garaj

Ulaşımda yenilikler devam edecek
Yürütülen çalışmalara değinen İsmail Yolcu, “Ofis, Donatım ve Karaağaç terminallerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Ofis Garajımızda zemini yeniledik, aydınlatma sistemlerini değiştirdik. Ayrıca terminalimizin trafiğinin akıcı olması için düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Benzer çalışmaları Donatım ve Karaağaç Garajlarımızda da yaptık. 2. Geçit’in karşısında inşa ettiğimiz Donatım Garajımızda Hareket Amirliğimiz ve bir kafeteryamız da hizmette. Karaağaç Polis Karakolu’nun arkasında çalışmalarını tamamladığımız Yeni Karaağaç Garajı, ilçelere giden vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. Zeminiyle, aydınlatmaları ve kurulan durakları ile Ofis, Donatım ve Karaağaç ilçe terminallerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşımda yeniliklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.