Büyükşehir Belediyesi tarafından Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak yeni köprü ve duble yol projesinde altyapı çalışmaları başladı. Başkan Ekrem Yüce, “9 milyonluk bir altyapı yatırımını bölgeye kazandırıyoruz. 7 bin 800 metre yağmursuyu hattı, bin 600 metre de kanalizasyon altyapısı inşa edeceğiz. Çalışmaların tümü tamamlandığında Yazlık’ın altyapısı güçlü, üstü estetik olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak köprülü duble yolda altyapı çalışmaları başladı.  Büyükşehir Belediyesi tarafından köprü imalatı sona gelen proje kapsamında bölgeye SASKİ marifetiyle 7 bin 800 metre yağmursuyu hattı, bin 600 metre de kanalizasyon altyapısı inşa edilecek. Güçlü altyapısı, modern üstyapısı ile şehre yeni bir projeyi daha hediye edeceklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, altyapı ve asfalt çalışmalarının ardından bölgenin estetik bir görünüme kavuşacağını dile getirdi.

Bölgede altyapı sorunları tarihe karışacak
9 milyonluk altyapı yatırımını bölgeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişleri sağlayacak, Yazlık Kavşağı’nda zaman zaman oluşan trafik yoğunluğunu önleyecek yeni köprü ve duble projemiz için altyapı çalışmalarımızı da başlattık. 9 milyonluk bir altyapı yatırımını bölgeye kazandırıyoruz. 7 bin 800 metre yağmursuyu hattı, bin 600 metre de kanalizasyon altyapısı inşa edeceğiz. İnşallah güçlü altyapısı, modern üstyapısı ile yeni projemizi şehrimize kazandıracağız” dedi.

Güçlü altyapı estetik üstyapı
Başkan Ekrem Yüce, bölgede yağışlarda oluşabilecek sorunları tamamen ortadan kaldıracaklarını dile getirerek, “Yeni yerleşim alanlarının açılması ve artan nüfus potansiyelini göz önünde bulundurarak başlattığımız proje sayesinde bölgede uzun yıllar altyapı sorunu yaşanmayacak. Aynı zamanda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatacağımız asfalt çalışmaları ile bölgeyi modern bir görünüme kavuşturacağız. Böylelikle çalışmaların tümü tamamlandığında Yazlık’ın altyapısı güçlü, üstü estetik olacak” dedi.