Yazıcıoğlu'nun Adı Yaşayacak

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl teşkilatı Başkan Toçoğlu'nu ziyaret etti

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinde çok önemli bir yeri olduğunu ve onu kaybetmelerinin kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Zeki Toçoğlu, “Muhsin Yazıcıoğlu gerçekten çok önemli bir şahsiyetti. Türkiye siyasetinin çok önemli aktörlerindendi. Sayın başbakanımızın da söylediği gibi her zaman dik durmasını bilen, en zor günlerde bile demokrasiden yana tavır alan, adam gibi adam birisiydi. Milletin değerlerine saygılı, her zaman milletin menfaatini önceleyen değerli bir halk adamıydı. Bütün Türk halkı kendisini çok seviyordu, saygı duyuyordu. Kendisini elim bir kazada kaybettik ve çok üzüldük. Getirmiş olduğunuz bu teklif gerçekten çok güzel. Elbette Sakarya da isminin yaşatılmasını biz de arzularız. Ben Serdivan Belediye Başkanımızla görüştüm. Kendileri gerekli çalışmayı yapacaklar. Daha sonra konu Büyükşehir Belediye Meclisimize gelecek. İnşallah biz de burada gerekeni yapacağız ve Muhsin Yazıcıoğlu ismini Sakarya’mızda yaşatacağız. Bu vesile ile bir kez daha başta Büyük Birlik Camiası olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. Allah Muhsin başkana rahmet etsin” diye konuştu.