Büyükşehir Belediyesi 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının uygulandığı haftasonu günlerinde vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam etti. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde Büyükşehir ekipleri vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşıladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağının uygulandığı haftasonu günlerinde vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam etti. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi 17 Nisan saat 24.00’dan 19 Nisan saat 24.00’a kadar süren sokağa çıkma yasağı boyunca vatandaşların talep ettiği temel ihtiyaçları karşıladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine günde iki öğün olmak üzere sıcak yemek dağıtımı yapılırken yine ihtiyaç sahiplerine günlük taze ekmek ve gıda dağıtımı gerçekleştirildi. Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından ise sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar zabıta ekipleri tarafından en yakın sağlık kuruluşlarına götürüldü. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gösterilen mücadelenin artarak devam edeceği vurgulandı.