Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Dernekkırı bölgesini asfaltlıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden önce Dernekkırı Bölgesi’ne bu yıl içinde asfalt yapılacağının sözünü verdiklerini ve bu sözlerini yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi. “Seçim öncesi, yerine getiremeyeceğimiz sözü vermeyiz, verdiğimiz sözü de tutarız demiştik. İşte sizlere vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz” diyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin birçok noktasında asfalt çalışmaları gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şu an ekiplerimiz Dernekkırı bölgesinde çalışmalarını sürdürmekteler. Bu bölgede çalışmalarımız iki etaptan oluşuyor. Birinci etapta Hacıramazanlar, Kasımlar, Çelebiler, Çerçiler, Rüstemler köyleri yer alıyor. Hacıramazanlar köyünde 3, Kasımlar köyünde ise 3.5 km asfalt çalışmasını tamamlamış bulunuyoruz. Ekiplerimiz şu anda Çelebiler köyünde çalışmalarını sürdürüyor. Birinci etap çalışmalarımızın ardından ikinci etapta yer alan Solaklar, Biliciler, İlyaslar, Yeşilyut, Hacılar ve Kurtbeyler köylerinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. 29 Mart seçimlerimizden önce bu yıl Dernekkırı bölgesinde asfalt çalışması yapacağımızın sözünü vermiştik. Bugün vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman söyledik, biz yerine getiremeyeceğimiz şeyin sözünü vermeyiz, verdiğimiz sözü de yerine getiririz” dedi.

Yıldırım: Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor
AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım da Büyükşehir Belediyesi’nin bu bölgedeki yaptığı çalışmanın çok önemli olduğunu söyledi. Recep Yıldırım, “Dernekkırı bölgemizde çok güzel bir çalışma yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz bu bölgemizin yollarını asfaltlıyor. Bugün burada görüyoruz ki burada yaşayan vatandaşlarımız çok mutlular. Biz de kendilerinin mutluluğuna ortak olmak için buradayız. Belediye başkanımızı ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Hacıramazanlar Köyü Muhtarı Vedat Ali Kara ve Kasımlar Köyü Muhtarı Tacettin Karaca’da kendilerini tozdan topraktan kurtardıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ettiler.