Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler ADA AVM bölgesinde inşa edilen Yöresel Ürünler Merkezi’ne bir yenisi daha ekleniyor. Ayrıca bölgede SAMEK’lerde hazırlanan el emeği ürünlerinin de satışının gerçekleştirileceği 18 farklı sergi alanı hayata geçirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin yöresel ürünlerini tanıtmak amacıyla inşa edilen Erenler ADA AVM önünde bulunan Yöresel Ürünler Merkezi'ne bir yenisi daha ekleniyor. Ayrıca 18 farklı sergi alanının da bölgeye kazandırılacağı çalışmada SAMEK’lerde elde edilen ürünler satışa sunulacak. SAMEK kursiyerleri oluşturulacak alan ile aile ekonomilerine de katkı sunmuş olacak.

Alan için çalışmalar sürüyor
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Erenler ADA AVM önüne daha önce Yöresel Ürünler Merkezi’nin yapımını tamamlamıştık. Şimdi bölgeye bir yeni merkez daha kazandırıyoruz. Çalışmalarımız sona ermek üzere. Ayrıca 18 farklı sergi alanı ve satış noktamız da SAMEK kursiyerlerimizin aile ekonomilerine katkı sunmaları adına faaliyete alacağız. 20 dekoratif aydınlatma ile şık bir görünüme kavuşturacağız. Şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.