MTTB İl Başkanı Talha İbil ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Yüce, “MTTB bünyesinde uzun yıllar faaliyetler gerçekleştirdik. Dava anlayışıyla çalışmalar gerçekleştirdik. Bu noktada geçmişten alacağınız güç ile kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz. Her alanda yetkin bireyler olmalısınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak olan gençlerdir. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanı Muhammet Talha İbil ve ekibini makamında ağırladı. 31 Mart seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun dileklerini ileten MTTB Teşkilat Üyeleri, çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Her alanda yetkin bireyler
Nazik ziyaretleri ve temennileri için MTTB üyelerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Sizler gibi bende Milli Türk Talebe Birliği bünyesinde yer aldım. Dava anlayışıyla çalışmalar gerçekleştirdik. Bu noktada geçmişten alacağınız güç ile kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz. Her alanda yetkin bireyler olmalısınız. Eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayarak o alanda uzmanlaşmalısınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak olan gençlerdir. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin” dedi.