Uğur Işılak Kent Meydanı'nda

Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen sanatçı Uğur Işılak, 12 Ağustos Pazar günü Kent Meydanı’nda Sakaryalılarla buluşuyor. Konser, saat 22:30’da başlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Ramazan ilahileri, meddah ve gölge oyunu, mehteran, sema gösterisi, hemşeri geceleri ve konserlere Sakaryalılar yoğun ilgi gösteriyor. Etkinliklerin 12 Ağustos Pazar günkü bölümünde ise sevilen sanatçı Uğur Işılak, Sakarya Kent Meydanı’nda konser verecek. Ünlü sanatçı, birbirinden güzel parçaları Sakaryalılar için seslendirecek. Uğur Işılak Konseri saat 22:30’da başlayacak.