Türkiye'nin Şanslı İnsanlarısınız

Sakarya’yı çok gelişmiş bulduğunu söyleyen Derviş Eroğlu, “Sizler Türkiye’nin şanslı insanlarısınız. Türkiye’nin en verimli en yaşanabilir bölgesinde yaşıyorsunuz. Tabiî ki büyük bir deprem yaşadınız. Deprem bizleri çok üzdü. Fakat depremden sonra Sakarya çabuk toplanmış Sakarya çok gelişmiş. Depremden sonra farklı bir Sakarya ortaya çıkmış. Yerel yönetimler olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Sorunlara kalıcı çözüm
Toplantıda bir konuşma da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Derviş Eroğlu’na Sakarya hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya olarak hem İstanbul’a hem de Ankara’ya yakınız. Dünyanın en yaşanabilir kentleri arasındayız. Bizler de yerel yönetimler olarak şehrimizi kalkındırmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Sorunlara kalıcı çözümler üretiyoruz. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Sizleri Sakarya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştu.

Meclis toplantısının sonunda Ak Parti Grup Sözcüsü Osman Aydın ve MHP Grup Sözcüsü Metin Ökten, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na çiçek takdim etti. Meclis toplantısının ardından Derviş Eroğlu, Başkan Zeki Toçoğlu’nun makamına geçti. Başkan Toçoğlu, Derviş Eroğlu’na ziyaretin anısına Sakarya’yı anlatan bir tablo hediye etti. Derviş Eroğlu ise Büyükşehir Belediyesi Özel Defteri’ni imzaladı.