Belpaş’ta düzenlenen devir teslim törenine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Uzun yıllardır görevini başarıyla yürüten Nihat Seymen’e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluk diliyorum. Görevi teslim alan Osman Çelik kardeşimize başarılar diliyor, yapacağı tüm işlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Sakarya için üretmeye, şehrimizi geleceğe hazırlamaya, her alanda örnek gösterilen bir şehir oluşturmaya hep birlikte gayret edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Belpaş’ta düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Uzun yıllardır sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini devreden Nihat Seymen’e teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, görevi teslim alan Osman Çelik’e ise çalışmalarında başarılar diledi. Belpaş personelini de ziyaret eden Başkan Yüce, kolaylıklar diledi.

Başarı temennisi
Başkan Ekrem Yüce, “Milletimize, memleketimize hizmet bir bayrak yarışıdır. Görevler gelir, geçer. Önemli olan gökkubede hoş bir sada bırakmaktır. Uzun yıllardır görevini başarıyla yürüten Nihat Seymen’e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluk diliyorum. Görevi teslim alan Osman Çelik kardeşimize başarılar diliyor, yapacağı tüm işlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepimizin görevi Sakarya’ya hizmettir. Çok çalışarak hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Görev ve sorumluluk bilinci
Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya için hep birlikte gayret göstereceğimize yürekten inanıyorum. Biz; bu şehre hizmet sorumluluğunu üstlenmiş kişileriz. Bu sorumluluğun bilinci ile hareket etmek durumundayız. İşimize sımsıkı sarılmalıyız. Yaptığımız her işi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. İnşallah Sakarya için üretmeye, şehrimizi geleceğe hazırlamaya, her alanda örnek gösterilen bir şehir oluşturmaya hep birlikte gayret edeceğiz. Rabbim muvaffak eylesin” diye konuştu.