2021 yılı istişare ve değerlendirme toplantısında bürokratlarıyla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Çok şükür nice hizmetleri şehrimizle buluşturduk. Şuan hâlihazırda pek çok noktada da yatırımlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın müspet yorumları, geri dönüşleri bizi asla rehavete sürüklemiyor, aksine çalışma azmimizi perçinliyor. Yeni hedefler, yeni projeler masamızın üzerinde. İnşallah 2022 yılında da tüm enerjimiz Sakarya ve hemşehrilerimiz için olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2021 yılı istişare ve değerlendirme toplantısında bürokratlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir, SASKİ, BELPAŞ, Fidan A.Ş ve SERA A.Ş bünyesinde görev yapan ekip arkadaşlarıyla buluşmasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Başkan Ekrem Yüce, 2021 yılında Sakarya için çok sayıda önemli projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yeni yılda da şehrin yeni eserlerle buluşmaya devam edeceğini dile getirdi.

“Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’ya hizmetle dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Şehrimizin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına Büyükşehir her yerde anlayışıyla hizmet götürmeye, hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Bu hizmetleri yaparken elbette kurumumuzun her bir çalışanının katkısı, emeği ve gayreti var. Sizlerin şahsında tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın.”

Çalışma azmimiz perçinleniyor
2021 yılında nice hizmetleri Sakarya’nın hizmetine sunduklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Allah’a hamdolsun. Eserlerimizi şehrimizin her bir noktasında hayata geçirdik. Üstyapıda tarihi asfalt rakamlarına ulaştık. Altyapıda şehrimizin geleceğini garanti altına alacak yatırımları tamamladık. Şuan hâlihazırda pek çok noktada da yatırımlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın müspet yorumları, geri dönüşleri bizi asla rehavete sürüklemiyor, aksine çalışma azmimizi perçinliyor. Yeni bir döneme giriyoruz. 2022’de yine üstün bir gayretle hizmetlerimize devam edelim, planlamalarımızı yapalım, stratejimizi belirleyelim. İlçe belediyelerimizle koordinasyon toplantılarımızı yeni yılda da sürdürelim.”

Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yeni ekonomik modelin sacayaklarını Büyükşehir Belediyesi olarak uyguladıklarını söyleyen Başkan Ekrem Yüce, “Yeni kaynaklar üretip, şehrimize yatırımlar yapmanın derdi, gayreti içerisindeyiz. İlk geldiğimiz günden bu yana yatırım, üretim ve istihdam dedik ve çok şükür ne kadar doğru adımlar attığımızı görüyoruz. Biz üretken bir belediyeyiz. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı yeni ekonomi modeli Büyükşehir Belediyemizin yol haritasıyla örtüştü. Üretim, istihdam, yatırım ve ihracat. Bunların hepsi hamdolsun Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde var. Ayrıca son toplantımızda da gündeme gelen sokak hayvanları meselesine ilişkin Türkiye’nin en modern Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini inşa ediyoruz. Tüm detayları düşünülmüş bir tesis olacak” diye konuştu.

Tüm enerjimiz Sakarya için
2022 yılını hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, bürokratlarına tüm enerjilerini Sakarya için harcamaları vurgusunda bulundu. Yüce, “Yeni bir yıla yeni hedefler, yeni projelerle giriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin hayatına dokunan, ihtiyaçlarına karşılık üreten bir anlayışla hareket ettik. Şimdi tevazuyu elden bırakmadan, tüm imkan ve enerjimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sorumluluk her birinizin omuzlarında. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.