Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Erdemir, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Sebahattin Karasakal ve yönetimini makamında ağırladı. Yüce “Çok verimli topraklara sahip bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah’a ne kadar şükretsek az. İnşallah bizde bu verimliliğimizi en iyi şekilde kullanacak, tarımda en kısa zamanda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Erdemir, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Sebahattin Karasakal ve yönetimini makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın tarım ve hayvancılık geleceği için işbirliği içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Tarımda kısa zamanda büyük hedefler
Tarım projelerinde gerekli hassasiyeti göstereceğini söyleyen Başkan Yüce “Tarımsal faaliyetlerde inşallah en kısa zamanda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz. Böylesine toprağı verimli bir coğrafyada yaşadığımız için ne kadar şükretsek azdır. Şehrimizin toprağını tanıyacak, ürün haritası çıkaracağız. Daha sonra ise topraktan en verimli şekilde faydalanacak,  şehrimizin, hemşerilerimizin gelir düzeyini arttıracak adımlar atacağız. Rabbim birlikteliğimizi daim eylesin” dedi.