TOPÇA Katlı Kavşağı’nda devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Fatih Pistil, “Kiriş imalatlarında sona yaklaştık. Kavşağın ayak kısımlarının 2’sini tamamladık. 3.’sünde ise sona yaklaştık. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla bölge trafiği önemli bir rahatlığa kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, TOPÇA Kavşağı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni projeyle şehrin önemli giriş noktalarından birinde daha trafik yaşanmayacağını ifade eden Fatih Pistil, TOPÇA Katlı Kavşağın ayak kısımlarının 2’sinin tamamlandığını, 3.’sünde ise sona yaklaştıklarını belirtti.

Kirişlerde sona gelindi
Pistil, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun açıkladığı şehrin ulaşım geleceğine önemli bir rahatlık getirecek 12 yeni ulaşım projesinden biri de TOPÇA Katlı Kavşağı’ydı. TOPÇA Katlı Kavşağı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Zemin imalatlarında yüzde 70 seviyelerinde, yani sona yaklaşmış bulunuyoruz. Katlı Kavşağın ayak kısımlarının 2.’si tamamlanırken; 3.’sünde ise sona yaklaştık. İlk iki aksın köprü kirişleri de atıldı. Genel olarak da yüzde 30 seviyelerindeyiz. İnşallah çalışmaların yılsonunda tamamlanmasıyla bölge trafiği önemli bir rahatlığa kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.