Toçoğlu Arifiyelilerle İftarda Buluştu

Binlerce vatandaşla aynı sofralarda
Arifiyelilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti. Bu sene ilçelerde düzenlenen iftar programlarını değerlendiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Bu sofralarda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar yapıyoruz. Gerçekten çok güzel bir duygu” diye konuştu. AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan, onlarla istişare etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, “Burada, hemşerilerimizle birlikte çok güzel bir şekilde iftar yaptık. Bu ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

İftar programının ardından düzenlenen Karagöz Hacivat gösterisi Arifiyeli çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Çocuklar düzenlenen gösteriyle keyifli dakikalar geçirdi. Program sonrası çocukların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Zeki Toçoğlu onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.