Büyükşehir Tıp Merkezi hizmet filosunu 2 yeni ambulans ile güçlendirdiklerini duyuran Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı, “Vatandaşlarımızın Büyükşehir’le sağlıkları güvende. İnşallah bu emanet için gereken değişim ve dönüşümü yaşamaya devam edeceğiz. Yeni araçlarımız hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, hasta nakil işlemlerinde kullanılacak 2 yeni ambulans ile hizmet filosunu güçlendirdiklerini açıkladı. Çağın gerekliliklerine uygun teknolojik donanımı ve alanında uzman teknik personeli ile yeni araçların hizmet sunmaya başladığını aktaran Sarı, “Vatandaşlarımızın Büyükşehir’le sağlıkları güvende. İnşallah bu emanet için gereken değişim ve dönüşümü yaşamaya devam edeceğiz. Yeni araçlarımız hayırlı olsun” diye konuştu.

Sağlık En Büyük Emanetimiz
Yeni araçlar ile şehir içi ve dışına hasta nakil işlemleri gerçekleştirildiğini de belirten Aydın Sarı, “Büyükşehir Tıp Merkezi’nde yalnızca geçtiğimiz yıl yaklaşık 104 bin vatandaşımıza sağlık hizmeti sunduk. Uzman hekim kadromuz, branş çeşitliliğimiz ve teknik personelimiz ile Sakarya’nın hizmetindeyiz. Hemşerilerimizin sağlığı bize emanet. Hasta nakil işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin 444 40 54 (dahili:3518 veya 3530) numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.