Büyükşehir Tıp Merkezi tarafından SAMEK kursiyerlerine yönelik seminer düzenlendi. 4 farklı SAMEK Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerlerde, Tıp Merkezi Diş Hekimi Sinan Merey ağız ve diş sağlığı konusunda katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tıp Merkezi, SAMEK kursiyerlerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı konulu seminer düzenledi. 4 farklı merkezde gerçekleştirilen seminerlerde Tıp Merkezi Diş Hekimi Sinan Merey katılımcılara ağız ve diş sağlığı, ağız bakımının önemi, diş fırçalama teknikleri, diş çürükleri ve tedavisi, diş çürüklerinin yol açtığı hastalıklar gibi konularda ayrıntılı bilgiler verdi. Sağlıkta bilinçli bir toplum oluşturmanın hedefi içerisinde olduklarını ifade eden Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya devam edeceklerini vurguladı.

Sağlıkta Bilinçli Toplum
Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Konferans ve seminerlerimizi sürdürüyoruz. Toplumumuza sağlık konusunda bilinç kazandırmayı amaçlıyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşıp bilgilendirmek, bilmedikleri konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. SAMEK merkezlerimizde de bu düşünceyle bir çalışma gerçekleştirdik. Kursiyerler memnuniyetlerini dile getirdiler. Merak ettikleri soruları doktorumuza sordular. Güzel bir çalışma oldu. İnşallah çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.