Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Ayhan Ak ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Emine Çelik Hemşireler Günü’nde Tıp Merkezi’nde görev yapan hemşireleri tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi personelleri Hemşireler Günü’nde bir araya geldi. Düzenlenen programda Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Emine Çelik ve Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Ayhan Ak sağlık hizmetlerinin bir ekip işi olduğu noktasında ortak görüş belirtirken; tüm hemşirelerin Hemşireler Günü’nü tebrik ettiler. Başhekim Dr.Ayhan Ak yaptığı açıklamada, “Özverili, sabırlı ve hoşgörülü çalışmalarından dolayı tüm hemşirelerimizi tebrik ediyorum. Tıp Merkezimizde ekip halinde çok güzel bir ortamda çalışıyoruz. Bunda hemşirelerimizin payı büyük” diye konuştu. Dr. Ak ve Şube Müdürü Çelik hemşirelere günün anısına karanfil verirken, hemşirelerden Seniha Çelik’e ise çiçek takdim edildi.