Tıp Merkezi Kadrosu Genişliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi doktor kadrosunu genişleterek alanında uzman isimlerle hizmet vermeye devam ediyor. Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Ahmet Acar’ı kadrosuna dahil eden Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi, bundan böyle vatandaşlara Cildiye dalında da hizmet verecek.

1963 yılında İstanbul’da doğan Cildiye Uzmanı Dr. Ahmet Acar, 1987 yılında Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ocak 1988’de Uludağ Tıp Fakültesi’nde başladığı Dermatoloji İhtisasını 1991’de tamamladı. 1994 yılında Sakarya Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Dr. Ahmet Acar daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve Toyota Hastanesi’nde çalıştı. 30 Kasım 2010’dan itibaren Büyükşehir Belediyesi Tıp Fakültesi’nde göreve başlayan Dr. Ahmet Acar evli ve 3 çocuk babası.