Tarık Buğra Sakarya'da Anılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri “Tarık Buğra’yı an(la)mak” paneli ile sona eriyor. Panel, 27 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 19:00’da AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor. Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında daha önce iki konferans, iki söyleşi, ustalara saygı gecesi, fotoğraf sergisi, konser, tiyatro gösterisi gibi birbirinden güzel etkinlikleri Sakaryalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şimdi de ‘Tarık Buğra’yı an(la)mak’ paneli düzenleyecek. Hatice Bilen Buğra, İlyas Dirin, Engin Yılmaz ve Yılmaz Daşçıoğlu’nun katılacağı panel 27 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 19:00’da AKM Tiyatro Salonu’nda yapılacak.