Büyükşehir Belediyesi Taraklı’da gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını tamamladı. Uğurlu-Kemaller-Mahdumlar, Hacıyakuplar-Bayır ve Uğurlu-Karagöl Mahalleleri yeni yüzüne kavuştu. Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, “3 farklı noktada yoğun bir tempoyla çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Ekrem Yüce’ye şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Taraklı’mızı daha da güzelleştirmeye, tarihi mirasımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Taraklı’da gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. 3 farklı noktada ekiplerin yoğun çalışmasının sonucunda Uğurlu-Kemaller-Mahdumlar, Hacıyakuplar-Bayır ve Uğurlu-Karagöl Mahalleleri yeni yüzüne kavuştu. Yaklaşık 12 kilometrelik güzergahlar 13 bin ton asfalt kullanılarak konforlu ve sağlıklı ulaşıma olanak sağlandı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise asfalt çalışmalarının planlanan program dahilinde devam edeceği, yenilenen arterlerin sakin şehir Taraklı’ya hayırlı olması temenni edildi.

Hizmet teşekkürü
Tarihi miras olan Taraklı’da gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, “İlçemiz yayla turizmine canlılık katan Karagöl yaylası yolu yenilendi. Uğurlar, Kemaller, Hacıyakup, Paşalar ve Ulucami mahallelerimiz yeni yüzüne kavuştu. Çalışmalar esnasında sabır gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 3 farklı noktada yoğun bir tempoyla çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Ekrem Yüce’ye şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Taraklı’mızı daha da güzelleştirmeye, tarihi mirasımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Yenilenen yolları kullanacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.