Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde hizmet sunan sosyal tesislerde temasa yer yok. Tesislerde karekod menü sistemine geçilirken masa ve sandalye düzeni ise sosyal mesafe kuralına göre düzenlendi. Tesis girişlerinde ise ateşölçer ile vatandaşların ateş ölçümü yapılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde hizmet sunan sosyal tesislerde temasa yer yok. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kent Park, Orman Park, Yenikent Park, Maltepe Park ve Kocaali Bahçem Park tesislerinde gerekli önlemler alındı. Tesislerde karekod menü sistemine geçilirken tesislerdeki masa ve sandalye düzeni ise sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlendi.

Sosyal tesislerde daha güvenli ve hijyenik ortam
Konu ile ilgili BELPAŞ’tan yapılan açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kent Park, Orman Park, Yenikent Park, Maltepe Park ve Kocaali Bahçem Park tesislerimizde vatandaşlarımızın daha güvenli ve hijyenik ortamlarda hizmet alabilmeleri için gerekli önlemleri aldık. Tesislerimizde menünün elden ele dolaşma dönemini bitirdik. Masalara karekod sistemini yerleştirdik ve vatandaşımızın cep telefonuyla kodu taratarak daha hijyenik bir şekilde menüye ulaşmasını sağladık. Tesislerimizin girişlerinde ise ateşölçer ile vatandaşlarımızın ateşini ölçüyor, tesis içinde maske ve dezenfektan kullanımı konusunda ise uyarılarda bulunuyoruz. Tesislerimizdeki masa ve sandalye düzenini ise sosyal mesafe kuralına göre düzenlerken tüm tesislerimizi düzenli olarak dezenfekte etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha güvenli ve hijyenik ortamlarda en iyi kalitede hizmet sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” denildi.