Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları bu kez Söğütlü’de kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Söğütlü’de devam etti. Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, muhtarlar ve binlerce Söğütlülü yer aldı.

Hep birlikte oruç açtılar
Başkan Toçoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile birlikte masaları tek tek dolaşıp; Söğütlülü hemşehrilerinin Ramazan ayını tebrik etti. Ankara Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci’nin Kur’anı Kerim tilaveti ile kulakların pasını sildiği akşamda, okunan ezan sonrası oruçlar hep birlikte açıldı. İftarın ardından aynı duaya amin diyen vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti. Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterilerini dikkatle izleyen minikler, keyifli dakikaları geride bıraktı.