Söğütlü'de İftar Sofraları Kuruldu

Birlik ve beraberliğin en güzel örneği
İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, ilçelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşların gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Bu iftarlar sayesinde hizmetleri de yakından görme ve vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin sadece merkezinin değil her ilçesinin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sakarya’mız bütün bu güzelliklere layık bir şehir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği iftar programlarının çok faydalı olduğuna olan inancını ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, fırsat buldukça bu iftarlara katılacağını ve vatandaşlarla istişare yapacağını söyledi. Ayhan Sefer Üstün, “Büyükşehir Belediyemiz bu proje ile vatandaşlarımızın ayağına gidiyor, Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini aynı sofrada buluşarak gösteriyor” dedi.
Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş da, Söğütlü’ye gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Pazaryeri ve spor sahası
İftar sonrası Başkan Zeki Toçoğlu ve Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü’de yaptırılan çok amaçlı pazaryeri ve spor sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, şehrin her yerinde faydalı hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla uyum içinde çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.